Hvis du vil hjelpe miljøet uten å bryte banken, trenger du ikke lete lenger! Det er flere måter å gjøre hjemmet ditt grønnere uten å bruke penger du ikke har. Les denne artikkelen for noen raske og enkle tips om hvordan du blir grønn hjemme, på jobb eller mens du er i bilen!

Hvis du har en gård prøve noen energisparende alternativer. Vurder å leie ut en liten plass hvor et kraftselskap kan plassere en vindturbin. Du vil høste fordelene med denne energien og plassen som trengs er minimal.

Sjekk om ovnen din filtre må byttes ut hver måned. Pass på at du faktisk erstatter disse filtrene minst én gang hvert år. Også sette filtre på ventiler som dispensere varm luft. Disse filtrene holde rusk eller leker fra å komme inn i kanalen-arbeid, noe som kan redusere effektiviteten av HVAC-systemet.

Kontakt din nåværende energi leverandør og se om de tilbyr et alternativ for deg å bruke fornybare energikilder. Mange tilbydere utnytte fornybar energi gjennom solenergi eller vindkraft og derfor har dette alternativet tilgjengelig for sine kunder. Men du bør huske på at dette kan koste litt ekstra.

Som du klar til å gjøre overgangen til grønn energi, kan du prøve å få et skritt foran spillet ved å redusere din nåværende energibehov. Ved å bruke mindre energi, vil det være mye enklere å bytte til alternative kilder fordi du ikke skal bruke så mye. Gode måter å begynne med å bruke mindre lys i hjemmet ditt, forkorte varm dusj og bruke kjølig i stedet for varmt vann til Klesvask.

Kjøp en eske ziplock Quart størrelse baggies og bruk disse til å lage din egen snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex mix, eller en velsmakende Muffin, kan du bruke denne posen og vaske det når du kommer hjem for å bruke neste dag. Hold snacks grønne ved å vaske og gjenbruk disse baggies for snacks til de er for slitt.

Når du implementerer et solenergisystem, sett batteriene så nær cellene som mulig. Dette hindrer strøm fra å gå seg vill i kablene. Det reduserer også enhver sjanse kabelen vil skygge cellene, noe som reduserer deres generasjonevne.

Den gjennomsnittlige vaskemaskinen bruker mye varmt vann. Den kan bruke over 30 liter hver last. Kutt ned på varmtvannsforbruket ved å vaske i kaldt vann. Mange sliter med dette fordi de insisterer på å ha vannet varmt. Hvis du er en av dem, kan du prøve å erstatte maskinen med en Energy Star-enhet. Mange moderne vaskemidler rene klær veldig bra ved lave temperaturer.

Slå av alle apparater. Når du ikke bruker apparater i hjemmet ditt, gjør det til en vane å slå dem av når den ikke er i bruk. Elementer som fjernsyn, datamaskiner og lys bør alle være av slik at du kan hindre uønsket energibruk. Ikke bare er dette bra for å bruke mindre energi, din elektriske regningen vil være mye mindre også!

Som sagt i begynnelsen av artikkelen, trenger ikke det å være kostbart eller tidkrevende å gå grønt. Alternativ energi kan spare penger samtidig som du hjelper miljøet! Det kan hjelpe å installere nye lyspærer eller rengjøre filteret uten å ofre for mye tid eller penger. Husk disse tipsene slik at du kan bli grønn!