Hva har solenergi, tidevannskraft og vindkraft alle til felles? De er alle former for grønn energi; naturlige energikilder som forårsaker minimal forurensning. Hvis vi ønsker å ta vare på denne planeten, er det viktig at vi tar trinnene for å bruke mer grønn energi. Hold leser denne artikkelen for å finne ut hvordan.

For å hjelpe deg å bruke mer grønn energi i hverdagen, ta kontakt med din nåværende energi-eller strøm leverandør for å se om de tilbyr et fornybar energi alternativ. Mange energiselskaper begynner å tilby miljømessig lyd, enda høyere priset energitjenester for å imøtekomme til mer sosialt bevisste individer.

Hvis din eiendom har en liten bekk som går gjennom den, kan du installere en mikro vannkraft system. Disse systemene viderekoble en liten mengde av vannet gjennom en turbin eller hjul, som gir energi som kan brukes til å tenne og varme ditt hjem. Hvis strømmen er sterk nok, kan du drive flere boliger på ett av disse systemene.

Når du arbeider hjemme på datamaskinen, bør du ta deg tid til å slå den av sammen med skriveren og andre høyttalere eller tilbehør som er koblet til den. Disse konstant avløp på bekostning du en bunt i det lange løp og gjøre din samlede innvirkning på samfunnet mindre grønt.

En høyeffektiv ovn blir langt mindre effektiv med et tett, skittent filter, så bytt ovnen filtre ofte. Dette er spesielt viktig hvis du bruker tett vevde plisserte filtre, fordi HVAC-systemet må jobbe mye hardere for å trekke inn luft gjennom sine små åpninger. De fleste filtre må endres eller rengjøres minst en gang hver tredje måned.

Vask klærne dine i kaldt vann. Klær kommer like rene hvis du bruker kaldt vann i stedet for varmt vann, og å gjøre bryteren kan spare mye energi. Det meste av energien som brukes til å vaske klær er energien varmtvannsberederen bruker til å varme opp vannet.

For grønn energibruk må du alltid resirkulere aluminiumsbokser. Energien som spares ved bare å resirkulere en enkelt aluminiumskanne er nok til å drive en TV i tre timer. Hvis alle bare resirkulerte aluminiumsbokser, ville det være mer energi tilgjengelig for oss å bruke til vår daglige bruk og mindre energi bortkastet.

Hvis du fortsatt bruker en mer tradisjonell energikilde, kan du investere i en programmerbar termostat. Dette vil la deg forhåndsinnstille temperaturene for både dag og natt. Dette fører til besparelser i både penger og energi som i løpet av natten mange mennesker tillater sine hjem å kjøle seg ned via den naturlige nedgangen i temperaturen.

Resirkulering av elektronikk er en fin måte å få mest mulig ut av ressursene på. Når folk tenker på grønn energi de tenker på alternativ energi. Men det er like viktig å få mest mulig ut av de ikke-fornybare ressurser som vi bruker som det er å minimere vår bruk. Gjenvinning av elektronikk hindrer unødvendig forurensende av søppelfyllinger samt reuses ressurser som ikke er fornybare.

Fra geotermisk kraft til biomasse kraft, grønn energi er bra for planeten vår. Nå som du har lest denne artikkelen, kan du begynne å ta skritt mot å bruke mer grønn energi i livet ditt. Du kan være bare én person, men litt grønn energi kan gå en veldig lang vei.